Uusi viikko alussa. Päivät menevät sekaisin, kun töitä on sunnuntainakin. En "uhrannut" ainoaa vapaapäivääni, perjantaita, kuntosalille. Kroppa tarvitsee kerran viikossa vapaapäivän - niin minä päätin. Mielestäni se on ihan hyvä päätös. Ennätän minä sitten eläkkeellä käydä kuntosalilla, jos se vielä kiinnostaa.

Tänään siis on maanantai, sitäkin pitää koko ajan ajatella. Olisin tänään jo tiistaissa. Perjantai on minulle lauantai, siitä se lähtee.

Vähän harmittaa, että mihinkään iltarientoihin ei ole mahdollisuutta. Konserttiin, teatteriin... No, tietysti perjantaina olisi. Mutta kun se on se vapaapäivä. Kerran kävin näyttelyn avajaisissa, kirjoitin siitä täälläkin. Se oli ihan hyvä perjantai-kokemus. Mutta muuten: joka päivä, monta kertaa päivässä kun täytyy lähteä ihmisten pariin, niin ei kerta kaikkiaan ole enää voimia, jos sattuu olemaan vapaata.

Eilen olin töitten välissä 2-vuotiaan synttäreillä, se oli ihan hauskaa. Oli mukava katsoa, kun lapset olivat vauhdissa. Siinä vaiheessa, kun lähdin sieltä töihin, juhlimassa oli kuusi alle viisivuotiasta ja viisi aikuista.

Ekat tunnit alkavat tänään 10.15. Ennen illan tunteja menen digikuvauskurssin kanssa kuvausretkelle puutarhapuistoon.... mietin, että jaksaisinkohan kuljettaa jalustan mukana. Näyttää sää vähän sateiselta ja täytynee varautua kumisaappailla ja sadetakilla. Opettajan ohjeen mukaan, kamera kannattaa laittaa muovipussiin ja tehdä linssin kohdalle reikä.   Ilkeääkö kaupungissa kulkea kumisaappaissa?