Onkohan minussa joku vika, kun nää aamuherätykset on niin kauheita. Olen ihan jähmeä aamulla. Lihaksiin koskee, paikat särkee, ajatus ei kulje. Tilanne paranee, kun saan kahvia.

Kaiken lisäksi sunnuntaina "pamahti" polvi". Mulla oli lauantaina kuntotanssitunti (sijaisuus) ja menin täysillä porukan kanssa rokkia, twistiä, jenkkaa, polkkaa yms. Sunnuntain aamutunnit meni ihan ok. Iltaryhmässä sitten polveen sattui kaksi kertaa. Tiesin, että siitä ei hyvää seuraa. Sama polvi, jonka takia olin kaksi vuotta sitten sairaslomalla, kun olin kaatunut pyörällä. Eilen se "pamahti" taas tunnilla.

Pamaus on sellainen, että polvi menee hetkeksi sijoiltaan. Palaa kyllä heti paikoilleen. Mutta siitä jää kipu ja polvi turpoaa. Eilen illalla polvi oli aika hurjan näköinen. Yöllä turvotus on laskenut. Ja taas eikun menoksi: neljä ryhmää on tänään. Jos tuntemukset ei häviä, menen kyllä lääkäriin. Mutta en vielä. Näitä kipuja ja turvotuksia on nuorempana ollut usein. Tanssiuran aikana vain silloin, kun kaaduin pyörällä ja polvi meni sijoiltaan.

EDIT KLO 12 Lääkärinaika tilattu. Polvi kipeä ja turvoksissa.