Tänään on taas kiireinen päivä. Poika soitteli eilen: ei ole saanut syötyä kahteen päivään, kun kurkku on niin kipeä. Lupasin viedä hänelle joitain liemiruokia, pussikeittoja siis. Poika oli yrittänyt hernekeiton nielemistä ja sekin oli ollut liian paksua hänen kurkulleen.

Täytyykin käydä ennen töihin lähtöä kaupassa ja pojan luona. Mietin tässä, että lähtisinkö kävellen. Mutta en taida enää ennättää, kun pitää apteekistakin hakea kutituslääkettä lisää. Ihmetystä herättää tietysti se, miksi pojan tyttökaveri ei hoida näitä asioita. Molemmat ovat työttömiä ja rahattomia....

Käytän työmatkoilla pääasiassa bussia. Lataan työmatkakortin joka kuukausi. Se tulee halvimmaksi. Eilen juuri loppui viime kuukauden käyttöaika. Pitäisi ladata taas uudelleen. Laskeskelin kuitenkin, ettei kannata tänään aloittaa kortin käyttöä (kuukausi lasketaan ekasta matkasta) Tänään minulla olisi vain yksi edestakainen matka kaupunkiin. Perjantaina, lauantaina enkä sunnuntaina kulje bussilla. Siis menenkin tänään pojan autolla, kun kuitenkin illan suussa pitää lähteä toiselle paikkakunnalle.

Polvi oireilee, mutta ei ole paha...