Aamulla olin taas uimassa. Klo 8 on hyvä aika, siellä on silloin muitakin varhaisia uimareita. Avantouimareiden koppi on edelleen rannassa. Sieltä tulee paljon porukkaa uimaan. Yksi rouva pyysi, että tulisin vaatteiden vaihtoon kopille. Voi miten ystävällistä. Kiitin tietysti ja sanoin, että en vaihda vaatteita, vaan kuljen kylpytakissa ja sen voin hyvin riisua tässä laiturilla.

Uin saman matkan kuin muinakin aamuina, vaikka vesi oli vain 15. Heilille tiedoksi, että pitkiä, rauhallisia vetoja on 161..

Kotiin tultua uimapukuasia alkoi kiusata mieltäni ja otin taas lycrat esiin. Nyt myös yhden aikaisemmin ostamani lycran, josta on tehty tanssiasu. Uutta kangasta ja tätä vanhaa yhdistämällä sain leikattua uuden uikkarin. Tein korjauksia kaavaan, koska se minkä aikaisemmin tällä viikolla tein, oli liian lyhyt.  Tein jotain muitakin korjauksia ja ikävä kyllä kaikki eivät olleet ihan hyviä. Tästä uudesta tuli kuitenkin parempi kuin aikaisemmasta. Täytyy käydä vielä ostamassa framilon nauhaa huolitteluun, sitten se on valmis.

Väri on: oranssi yläosa, vihreä alaosa - hih.