Eilen olin tsekkaamassa näytösvideota. Yllätys yllätys: kuva ja ääni eivät olleet synkassa. Pienen pieni ero ilmaantui varsinkin videon loppupuolella. Videopajan sijaisena toiminut henkilö etsi alkuperäisiä kasetteja tuloksetta. Toivotaan, että ne löytyvät ja voidaan tsekata tilanne alkuperäisiltä tallenteilta. Viive kuulemma saattaa johtua siitä, että tunnin pätkä on siirretty koneelle yhtenä pötkönä, tilanne voisi korjaantua, kun sen tallentaa pienemmissä osissa.

Kävin samalla reissulla UFFissa hankkimassa kevätvaatteita; ostin bleiserin, kahdet kesähousut, retropuseron ja vyön. Kaikki yhteensä 26 euroa.

Ihanan näköinen aamu: aurinkoa himmeän pilviverhon takaa. Olen nukkunut tarpeeksi ja täynnä energiaa. Ensimmäinen ajatukseni oli lähteä luontokävelylle näin aamusta - metsässä on ihanaa aamuvarhaisella, kun linnut laulavat - ne lopettavat puolen päivän aikaan.

Tein kuitenkin toisen päätöksen. Aloitan tämän päivän siivouksella, ts. paikkojen tyhjennyksellä. Huomenna pihaan tulee siirtolava! Siihen haluan heittää yhtä ja toista. Mieskään ei ole tällä viikolla laittamassa hanttiin.