Viikko on hurahtanut. Liikunnalliset harrastukset ovat olleet vähäisiä. Lähinnä kauppareissuja pyörällä t.m.s. Tyttären poikia olen hoidellut ja tehnyt kirjallisia rästitöitä. Kaksi päivää pesin pyykkiä ja kolmantena silitin, silitykset ovat vieläkin kesken. Ennen juhannusreissua pitää saada valmiiksi joitakin valokuvajuttuja, joita olen luvannut hoitaa. Tänään sain kirjoitettua lehtiartikkelin, joka sekin on roikkunut tekemättömissä töissä.

Juhannusreissu tehdään veneellä veneseuran tukikohtaan. Tyttären pojat ovat mahdollisesti mukana. Molemmat pojat eivät ole olleet vielä yötä yhtä aikaa veneellä. Eikä pienempi ole ollut ollenkaan. Isompi on ollut jo yöreissulla mummon ja vaarin kanssa. Veneeseen kyllä mahtuu, mutta onhan se erilaista olla pikkuisten kanssa kuin aikuisporukassa juhannuksen vietossa.

Juhannuksen jälkeen suuntaan Saimaan saareen. Veljeni vei jo kissan mukanaan saareen ja sisko menee huomenna sinne. Harrastamme mökkeilyä sisarusten ja perheidemme kanssa... ei kai kovin yleistä.