Väkisin meinasin nukahtaa Terapiassa. Sinnittelin 23.15:een ja nukahdin välittömästi sänkyyn mentyäni. Kävinköhän edes pissalla, en tiedä. Nukuin seitsemään - ilman painajaisia - kun mieleeni juolahti teollisuusompelukone. Olen päättänyt myydä sen. Mietiskelin, mitähän siitä voisi pyytää: vähintään 500 eur. Ehkä laitan sen Huuto.Nettiin myyntiin. Se on kunnossa oleva kenkä-ja nahkateollisuuden kone, jota en ikinä tarvinnut. Ostin sen silloin, kun kenkätehdas lopetettiin - siitä on aikaa 24 vuotta.

Nousin ylös. Reiki antaa näköjään energiaa ja voimia. Olen ollut melko saamattomassa mielentilassa mökiltä tulon jälkeen. Tai ehkäpä näinkään ei voi sanoa, koska olen hoitanut pikkuisia.. se vie energiaa, vaikka onkin mukavaa.

Ajattelin jopa mattopyykkiä.

Ensimmäiseksi on kuitenkin tepasteltava postiin. Tänään on lähetettävä adressi. Serkku haudataan sunnuntaina. Samalla vien postiin kortin Nami-Hiirelle... ;)  Aamuenergioissa tilasin miehelle Hyvä Terveys -lehden. Kirjekuori on vietävä postiin. Vautsi! nyt jään odottelemaan sitä upouutta Volvoa, joka on pääpalkintona tilauksesta.