Olen vain kirjoitellut tänne. Ilman kategorioita. Mietin, että haluaisinko lajitella kirjoituksia erilaisiin aiheisiin. En ole ihan varma, koska kirjoitan suurimmaksi osaksi vain päiväkirjaa.

Valokuvatkin ovat yhdessä ja samassa kansiossa.

Eilen katsoin DaVinci-koodi elokuvan. Ei se vetänyt vertoja kirjalle. Kirja oli jännittävämpi. Oliko elokuvan loppu erilainen kuin kirjassa? Sellainen tunne minulle tuli. DaVinci koodin aihe on vallan mielenkiintoinen ja vielä tänäänkin ajankohtainen ev.lut. kirkkomme kuohuissa. Vaikka viime aikoinen homo-keskustelu on noussut etualalle syrjäyttäen naiskysymyksen. 

Oliko Jeesuksella vaimo ja tytär ja onko Jeesuksen jälkeläisiä edelleenkin tässä maailmassa...

Suomessa löytyy vieläkin tahoja (henkilöitä), jotka eivät päästäisi naisia kirkon alttarille ja suorastaan kieltäytyvät kirkollisista toimituksista naispapin kanssa. Ja mikä kohu nousikaan ensimmäisestä naispiispastamme.

Da Vincin maalaus Viimeinen ateria oli tulkittu varsin mielenkiintoisesti. Siitä löytyi myös Maria Magdalena - Jeesuksen vaimo. En ole nähnyt taulua, ehkä sekin on Louvressa kuten Mona Lisa. Ja elokuvan mukaan myös Maria Magdalenan sarkofagi. En ole käynyt Louvressa. Jos menen uudelleen Pariisiin, haluan käydä myös siellä.