Maanantai ja uusi viikko. Eilinen - sunnuntai - mennä hurahti. Huomasin jossain vaiheessa päivää, että itselleni lupaamani sunnuntain vietto ei onnistunutkaan. Vietin enemmän sunnuntaita muistuttavan päivän Pyhäinpäivänä.

Eilen oli levotonta heti aamusta. Nukuin taas yhdeksän tunnin unet ja mies heräsi suunnilleen samaan aikaan. Hän oli lähdössä kirkolliskokoukseen ja tapojensa mukaan jättänyt pakkaamisen viimeiseen aamuun. Olisin ottanut pojat tänne jo puolen päivän aikaan, mutta mies olisi kyllä repinyt pelihousunsa. Hän oli itse asettanut lähtöajaksi 14.30. Lupasin viedä hänet asemalle. Klo 14.40 istuin vielä autossa odottamassa, kun hän lähti etsimään rahapussia. Kyllä hän sitten ennätti junalle. Hän oli hävittänyt valkoiset aluspaidat ja myös verryttelyhousut. En tiedä, löysikö niitä matkaansa. Kävin kurkkaamassa hänen huoneessaan, kun hain sieltä yhden jakkaran ja sängyn päällinen oli täynnä vaatteita. Olivatko ne unohtuneet vai olivatko ne jääneet valinnassa pakkaamatta.

Pojat tulivat sitten meille, kun mies oli lähtenyt. Muutamaksi tunniksi vain.

Tänä aamuna heräsin jo viiden jälkeen. Olen kai saanut tarpeeksi unta kymmenen ja yhdeksän tunnin yöunilla. Aion käydä käsiksi muutamiin nurkkiin ja kaappeihin, joissa tavarat ovat lojuneet viimeiset 10 vuotta. Ehkä löydän jotain poisheitettävääkin. Mietin, kuinka saisin astianpesukoneen irti ja pois. Sehän on rikki. Käsinpesu on sujunut aivan mainiosti.