Kymmenen tunnin yöunet ovat ihania. Taas viime yönä vetäisin kymmenen tuntia putkeen: näin kummia unia ja ihmettelin aamulla, olivatko ne totta vai unta. Niinkuin nyt sekin: Sain eilen valvetilassa toisenkin miesten sukan valmiiksi. Huomasin, että neuloessa käsiala muuttuu oikeampaan suuntaan ja tämä jälkimmäinen sukka on tasaisempaa neulosta. Näin unta, että toisesta sukasta tuli lasten koko ja mietin unessa, mitä tekisin jäljelle jääneestä lankakerästä. Päätin tehdä toisen aikuisten ja toisen lasten sukan... hihi.

Nyt siis vielä täytyy miettiä, kenelle teen ne toiset sukat, koska eivät ne eri kokoiset ole. Samaa lankaa jäi vielä toinen kerä. Ehkä teen toisellekin isolle pojalle sukat...

Uuden kameran kokeilu on vielä jäänyt vähäiseksi. Yritän ensin saattaa loppuun vanhoista kuvista lupaamiani tallenteita yms. jotta voin poistaa vanhat kuvat koneelta. Eilen jo kopioin ne kuitenkin ulkoiselle kovalevylle. Sekin oli aika kova homma, kun järjestelin kuvat arkistoihin.

Nyt on Pyhäinpäivä. Se oli minulle yhteen aikaan matkustuspäivä: kävin tapaamassa ystävääni Suomen toisella puolella. Jostain syystä ne matkat ovat jääneet hyvin mieleen. Oli jotain erityistä viettää Pyhäinpäivää, vaikka emme sitä viettäneetkään perinteisesti, vaan patjalla.