Aika kuluu niin nopeaan. Viikko mennä hurahtaa. Viikon kulumisen huomaan parhaiten siitä, että hiukset vaativat pesua. Nyt alkaa olla sellainen tunne ja miten ollakaan: on tiistai - usein olen pessyt hiukseni tiistaisin. Nyt pesu jää kyllä huomiseen. 

Tänään oli kevätkauden eka piirustustunti. Piirsimme eläimiä. Piirsin tiikerin, kirahvin ja jäniksen. Kävin myös Hyvän Olon Jumpassa.

Etsin itselleni sopivaa liikuntamuotoa.

Sunnuntaina kävin tanssiseuran esittelytilaisuudessa. Kävelin sinne (noin 4 km) ja tanssin toista tuntia. Onneksi vieressäni istui puheiden ja lajiesittelyjen aikana yhtä yksinäinen nainen kuin minäkin. Tanssimme keskenämme valssit, humpat, tangot jne... Aioin kävellä takaisin kotiin, mutta matkalla hyppäsin bussiin, kun etureisi kipuili. Tämän viikon aikana salilla voi käydä vaikka joka päivä tanssimassa ilmaiseksi ja tutustumassa eri lajeihin. Ensin innostuin tosi paljon ja melkein päätin alkaa käydä siellä. Hinta on kuitenkin aika kova, kun en ole vielä ihan vannoutunut....

Maanantaina raahauduin kuntosalille, siellä alan käydä. Käynti on eläkeläisyhdistyksen jäsenille maksuton. Kaikki laitteet ennätin käydä läpi 60 minuutin aikana. Illalla olin vielä venäjän tunnilla.

Perjantaina menen kokeilemaan Zumbaa...

Lisäksi olen luvannut alkaa vetää eläkeläisille itämaista tanssia. Joten kevään liikunnat ovat melkein sitten siinä:

Maanantaina Kuntosali

Tiistaina Hyvän olon jumppa

Keskiviikkona Itämainen tanssi

Perjantaina Zumba

Torstai olisi vapaa vaikka sille seuratanssille, mutta ehkäpä nämä riittävät... Zumbaan aion mennä kertamaksulla, niin se ei sido minua.