Lähdin ostamaan sisäpelitossuja alennusmyynnistä. Tähän mennessä olen käyttänyt tyttären entisiä ja vihdoinkin täytyy myöntää, että ne ovat levenneisiin jalkoihini liian pienet. Kuntosalillakin täytyy olla lenkkarit.

Ostin tanssilenkkarit. Ne käyvät kyllä muihinkin lajeihin. Erona on vain se luistonappula siellä pohjassa ja tietysti taipuisa pohja.

Eilen käytin lenkkareita eka kerran, kun olin tanssiseuran näytetunneilla. Kolme lajia: melkein viisi tuntia yhteen menoon. Fusku, Bugg, Rumba.

Jouduin ostamaan liian isot lenkkarit vaivaisenluiden takia. Se kostautui eilen niin, että jalka luisui eteenpäin väärään paikkaan ja paine tuli sittenkin vaivaisenluulle. Tänään kun menen kokeilemaan zumbaa, yritän samoja lenkkareita tukipohjallisten kanssa ja ehkäpä sinne kengän kärkeen täytyy laittaa jotain, ettei jalka/pohjallinen pääse liukumaan. Tämä on tällaista hakemista. Muutenhan lenkkarit toimivat ihan hyvin. (Edit klo 15.10: asensin kenkien nauhoja ja laitoin pohjallisetkin - johan pelitti. Ei sattunut mihinkään)

Illalla kävelin tanssituntien jälkeen vielä kotiin (3-4 km)  eikä jalkoja koskenut ollenkaan vaelluskengissäni. Tänäänkään ei enää satu mihinkään muuta kuin venyttelemättömiin lihaksiin. Olen niitä tässä aamuisella venytellytkin, että jaksan zumbaa.

Samalla urheiluvälineostosreissulla ostin sukset, siteet, monot ja sauvat. Eipä minulla ole omia suksia ollutkaan sitten lapsuudenkodin. Meillä on tuossa lähellä niin hyvät ladut, että on ihan synti olla käyttämättä niitä. Suksipaketti ei paljon maksa: 109 eur.