Tällä viikolla on ollut neljä opetusryhmää... Raha on ihan mukava lisä eläkkeeseen. Ja tuleehan liikuntaakin samalla.

Eilen istuimme iltaa kolmen hengen porukalla yhden meistä kotona. Juttua meillä riittää tapaamisesta toiseen. Tällä istunnolla päätimme alkaa virkata isoäidin neliöitä. Hän, kenen luona olimme, olikin jo virkannut yhtä ja toista niillä neliöillä. Minullakin on ollut tarkoitus aloittaa, se on nyt jonkunlainen trendijuttu. Ostin jopa lankojakin siihen, kun omia tasalaatuisia ei riitä. En ole aloittanut virkkausta, koska iso villapaita on vielä vaiheessa. Virkkuuta voisi tehdä bussissakin, kun saisi ne alkuun.

Novitan bussi kiertää Suomessa opettamassa isoäidin neliöiden virkkuuta ja kai bussista voi lankojakin ostaa. Viime vuonna kiersi vastaava sukkabussi. Novitan sivuilla on myös neliöiden virkkausohje. Minulla se on Suuri Käsityö -lehdessä.

Tänään kävin 5-vuotiaan kanssa hiihtämässä. Ensin hiihdimme 4,5 kilometrin ladun metsässä. Poika pysyi kaikki isotkin mäet pystyssä eikä mummokaan kaatunut. Mäkien ylösnousussa ja mäen aurauksessa pojalla riittää vielä opiskeltavaa. Mutta paremmin meni kuin viime kerralla. Metsälenkin jälkeen hiihtelimme aurinkoisella järven jäällä hyvänlaisen lenkin.

Ja sitten tulimme mummolaan kaakaolle.