Tänään piirustustunnilla katseltiin ensin valmiit väripastellityöt. Jokaisen piti sanoa työstään, mitä ongelmia sen tekemisessä oli, mitä haluaisi muuttaa ja myös mitä hyvää siinä on. Senjälkeen toiset antoivat siitä rakentavaa palautetta ja ope myös. Olin viime tunnilta pois, niin työni oli keskeneräinen. Toin sen kotiin.

Luvassa on, että saisin edullisesti pastelliliidut eräältä liiduille allergiselta henkilöltä torstain jälkeen. Sitten voisin jatkaa työtäni kotona. Pastelliliidut muutenkin kiinnostavat, niillä tulee kaunista jälkeä. Mutta opeteltavaa riittää.

Tänään piirrettiin taas luurankoa. Nyt oli 2 x isompi paperi ja välineenä hiili. Koin taas epätoivon hetkiä, kun ei meinannut tulla mitään. Liian lyhyet reisiluut, liian leveä lantio, liian lyhyet kädet.. opettaja rohkaisi korjaamaan työtä kerta toisensa jälkeen. Ja vähitellen siitäkin alkoi tulla oikean näköinen. Keskeneräiseksi se jäi ja ajattelin jatkaa kotona. Saa nähdä, jatkanko.

Jumppatunnin jälkeen selkä kipuili ja sen mukana reisi... kipu ei johdu jumpasta, vaan siitä viasta, johon yritän saada apua akupunktiosta.

Poikakin on sairaslomalla ja syy: iskias.