Kylläpä vapautui energiaa, kun sain ison projektin valmiiksi. Olin ensin kieltäytynyt tekemästä muistelualbumia erään tanssiryhmän erään jäsenen viisikymppisille... Teetettyäni itselleni muutaman A4-albumin muista aiheista, innostuin kokoamaan 5-kymppis albumiakin. Skannasin kuvia ajalta, jolloin digikameraa ei vielä ollut, selasin cd-levyjä myöhemmältä ajalta. Löysin paljon valokuvia ryhmän tanssitaipaleen alkuajoilta, jota albumi tulisi käsittelemään.

Olen koonnut, muokannut, editoinut, tehnyt tekstejä...  koko hiihtoloma-ajan. Itse asiassa kaksi pitkää päivää ja kaikkina päivinä vähän kerrallaan. Deadlineksi olin pistänyt eilisen ja illalla sain materiaalin vihdoin lähetettyä Ifolorille. Tänä aamuna on paljon kevyempi olo.

Vaikka: hiihtoloman ajaksi harrastusryhmistäni saadut kotitehtävät ovat tekemättä. Venäjänkielen harjoituksia, piirustuskurssin mandala, kirjoituskurssin miellekarttaa aloittanut.

Pikkupojat tulevat mummolle ja vaarille hoitoon kolmeksi päiväksi, kun äitinsä kera miehensä lähtevät risteilylle. Pariskunta tarvitsee yhteistä kahdenkeskistä aikaa... Pojat ovat päivät tarhassa, mutta illat ja yöt täällä meillä.

Eilen laskiaissunnuntaina oltiin mäkiä laskemassa:

 

Hiihtokilometrejä on mummolle karttunut tasan 100 !!