Nythän tuo alkaa jo aurinkokin paistaa. Tämän päivän projekti oli saunan ja pesuhuoneen perusteellinen siivous. Ja tein kuin teinkin sen! Nyt tuoksuu saunakin raikkaalta.

Voi kuinka paljon turhaa roinaa ja suorastaan roskia oli kasaantunut niihinkin huoneisiin. Roskiin, roskiin tai oikeastaan ei niitä talon roskikseen voi viedä, vaan ne pitää laittaa autoon ja viedä jätteiden keräyspaikalle itse. Aina tällaisessa taloyhtiössä on ihmisiä, jotka vievät poistetut kamansa jätekatokseen ja taloyhtiö maksaa niiden poisviennistä. Varsinkin silloin, kun ihmiset muuttavat, he toimivat valitettavan usein näin.

Meillä oli joskus taloyhtiön sisäinen kierrätyspiste kerhohuoneella, mutta se vaatii jonkun, joka hoitaa sitä. Joten eipä sitä ole viime vuosina enää ollut. Se oli aika kivaa touhua, tykkään itsekin käyttää kierrätettyjä tavaroita. Aina kun sinne kertyi tavaraa, joka ei kiertänyt, niin roinat laitettiin jätesäkkeihin ja vietiin joko kaatopaikalle tai kierrätykseen.

Kierrätystä tämäkin:

Risujen hyötykäyttöä. Pää on kun harakanpesä, sanotaan. Se on siis tällainen. Harmi vaan, että talon rakentaja häipyi paikalta, kun aukaisin parvekkeen ikkunat. No kyllä se joku päivä tulee vielä uudelleen.