Tänään mietiskelin ihan tosissani, mitä tekisin, että saisin huusholliin vähän järjestystä. Olen ollut tosi haluton aloittamaan mitään toimia. Olen selittänyt itselleni, etten halua tehdä, kun ei ukkokaan tee... nyt alkaa olla niin sietämätön olo, että jostain on aloitettava.

Ajattelin, että jospa palkkaan siivoojan avukseni. Se tuntui tosi oivalliselta ajatukselta, vaikka olenkin ollut siivoojan ottamista vastaan - mies sitä on muutaman kerran ehdottanut. Sitten mietin, että miten asia oikein etenisi siivoojan kanssa, koska ketään en voi jättää yksin tyhjentämään paikkoja. Joutuisin siis joka tapauksessa käymään tavarat itse läpi.

Ostin uuden kissan hiekkalaatikon viime viikolla. En sitä ollut ottanut käyttöön, koska edellisessä oli vielä hiekat, jotka halusin sitten hävittää sen vanhan laatikon kera. Hiekka haisi jo niin hirveälle, että oli pakko alkaa siivota sitä ja vaihtaa uuteen. No enhän voi vain hiekkalaatikkoa siivota, vaan pitää siivota koko huone. Itse asiassa siivosin sitä noin viisi-kuusi tuntia, koska pesin seinät ja lattiat. Sitä ennen koko apukeittiö piti tyhjentää ja hävittää tarpeeton roina.

Tilanne on nyt se, että hommaa on ihan pakko jatkaa pesuhuoneen ja saunan puolelle... ehkäpä jo huomenna.