Tänään aloin purkaa ekaa neljästä Lundia-hyllystä. Kolme alimmaista hyllyä on tyhjennetty ja kolme jäi huomiseksi. Yritän rohkeasti heittää jotain poiskin tai siis viedä vaikka kierrätykseen tai johonkin, mut on se aika vaikeeta. Joka tapauksessa olen saanut tänään yhden jätesäkillisen monisteita, esitteitä yms.. joita on kertynyt 20 vuoden aikana. Pitäisi käydä tyhjentämässä se säkki paperinkeräys laatikkoon.

Eilen vein kaksi jätesäkillistä pois. Nyt on täyttynyt siis neljäs säkki :) Ja kysymys on vasta yhdestä nurkasta...

Mitäs tehdään Aku Ankkojen kanssa? Niitä on kertynyt vuodesta 1968 lähtien ja säilössä ties kuinka monta vuosikertaa. Myös Aku Ankka kirjoja jne, jne. Tarjosin näitä tyttärelle, kun on niitä pikku poikia, mutta siellä on kuulemma isännän Aku Ankka-vuosikerrat.. :)

Katsoin illan elokuvan neloselta. Babel. Tuota pikaa kuvan alettua tunnistin, etä olen nähnyt sen aikaisemminkin. Mutta joka tapauksessa Babel on elokuva parhaasta päästä. Turhaan ei ole saanut viittä tähteä eli täydet pisteet. Vaikka olinkin sen nähnyt, tarinaa en muistanut kokonaan, ainoastaan tunnistin kohtauksia ja ihmisiä tietysti.