Levysoitin ym. asia ei ole edennyt. Laitetta on testattu veljen luona ja on tilattu muuntaja virran saamiseksi siihen. Aikaisemmin se sai virran vahvistimen kautta, mutta kun mies on viisaudessaan hävittänyt vahvistimen :( Kumma juttu että se sen on hävittänyt, kun itse aina epäkuranttiakin tavaraa roudaa tänne kirpparilta. Eikä vahvistimesta ollut rikki kuin kasettisoitin.

Netissä olen vertaillut vahvistimia ja liikkeisiin soittamalla. Veljestä on kyllä iso apu tässä asiassa. Hän ymmärtää, minkälainen vahvistin tähän soittimeen sopii.

Sunnuntaina vaeltelin sienimetsässä ja löysin niin paljon sieniä, etten jaksanut niitä sinä päivänä muuta kuin siivota. Maanantaina kuntosalin jälkeen tein sienistä erilaisia ruokia: piirakkaa, keittoa, salaattia.. rouskut keitin ja suolasin, pakastimeen laitoin raakana keltavalmuskoita ja lampaankääpiä, joita niin suositeltiin säilöttäväksi, tai kuivaamalla. Mutta kun se kuivuri edelleen puuttuu.. mustatorvisieniä kuivasin huonelämpötilassa. Ai niin: aamulla olin jo tehnyt tattimunakkaan.

Tiistai ja keskiviikko ovat harrastuspäiviäni. Huushollin järjestelyasia ei etene niinä päivinä. Odottelen kyllä, että mies vie kirpparille nuo kirjapinot - olen odotellut jo viikon eikä näytä tapahtuvan mitään.

Kirjahyllyasiakaan ei ole edistynyt enkä tiedä edistyykö. Siis se uusien hyllyjen hankinta.