Aika paljon olemme saaneet tänään aikaan. Me= mies on roudannut...

Aamukahvin jälkeen vein äitini ryijyn ja maton ulos. Piiskasin, harjasin, tuuletin.... myöhemmin päivällä laitoin maton olohuoneen lattialle ja kissa hullaantui täysin: kieriskeli ja hankasi itseään villamattoon. Ryömi maton alle ja keikisteli....

Olssenilta tehty vikaostos on palautettu, sain rahat mukisematta. Käytiin samalla reissulla Prismassa katsomassa viritinvahvistimia yms. mm hienoja kajaritorneja.. Huomenna synttäreitä viettävälle 4-vuotiaalle ostettiin lahjoja.

Kun tultiin kotiin ja oltiin tankattu aamupalalla, kannettiin autoon noin kuutio kaatopaikkatavaraa ja vietiin pois. Tullessa käytiin maalaismiljöössä ostamassa maalaistuotteita. Samalla reissulla käytiin vielä postissa. Lähetin isolle pojalle 5,2 kilon paketin kirjoja, jotka kuuluvat hänelle. Mies oli saanut postilähetyksenä muuntajan. Kävin myös viemässä nahkaisen sohvatyynyn suutariin, siitä oli mennyt vetoketju rikki. Kauppakeskuksen aulassa soitti Järnefelt pianoa.

Keskustelin 4-vuotiaan kanssa puhelimessa ja hän toivoi tiikerikakkua. Kananmunia piti lähteä ostamaan. Kävin samalla poikia tapaamassa. Emmerdalen jälkeen leivoin tiikerikakun ja siitä tuli komea.

Muuntajassa ei ollut sopivaa liitintä ts. ollaan alkupisteessä :) Olisikohan helpompi ostaa uudet vehkeet?