On taas eläkeläisellä ollut kiirettä. Tanssiva Harmaa Pantteri on tanssahdellut läpi päivien eikä ole ennättänyt vastata kuvahaasteisiin. Harmaa Pantterikin on ollut kiireinen menojen ja harrastusten kanssa. Valokuvien kanssa olen touhunnut edelleen, vaikka Englannin matkan kuvaesitykset sainkin jo valmiiksi.

Maanantaina sähköpostiini tuli tieto, että Ifolorilla on kahden vuorokauden yllätysalennus 50 % kaikista kuvakooista (mitenhän tuo pitää kirjoittaa...) Minä tietysti aloin valita kesäkuvia, jotka teettäisin. Päätin ottaa tilauksen kohteeksi tyttären poikien kuvat meidän yhteisestä mökkiajastamme.

Kaksi päivää tein valintaa ja kuvien muokkausta sekä Ifolorille kuvien latausta muutaman tunnin -  yli kolmensadan kuvan tilaus lähti eilen klo 24 mennessä. Aikaisemmin eilen laitoin Oriflame-tilauksen eteenpäin. Olen saanut uusia tilaavia asiakkaita. Ajattelin, että eläkkeellä on enemmän aikaa hoitaa myös sitä ja olen jakanut esitteitä sekä sopivissa tilaisuuksissa kertonut Oriflamesta.

Kirjoitusintoni on palannut ja haluaisin varata sille enemmän aikaa. Ensi viikolla on monessa harrastusryhmässä viimeinen tunti, joten vapaa-aikaa sen puolesta alkaisi olla enemmän.

Ison pojan villapaidan osat on neulottu. Nyt osat pitäisi silittää ja liittää. Sitten tarvitaan enää kaulus. Mitähän siitä paidasta tulee. Saa nähdä.