Tämä päivä on mennä hujahtanut nopeasti. Aamulla olisin nukkunut ties kuinka pitkään. Kello yhdeksän soi ulko-oven kello. Suoraan sängystä piti mennä kuuntelemaan, kuka sieltä pyrkii sisään. Itella oli tuomassa paketteja. Olipa hyvä, että sain Oriflamen paketit.

Ennätin kahvit juoda ja lajitella tilauksia, kun piti lähteä kuntosalille. Otin mukaan kuntosalilaisten tilaamat lähetykset. Kävin Vapaa Valinnassa ostamassa jumppapatjan - omani olen viime viikolla unohtanut jonnekin. Ostin myös katzille latzia ja kosmetiikkatilauksia varten muovipusseja.

En ennättänyt takkia päältäni ottaa, kun mies oli sitä mieltä, että nyt lähdetään katsomaan sitä hienoa pöytää, jonka hän oli kirpparilta löytänyt. Poika on toivonut, että ostamme hänen uuteen asuntoonsa keittiön pöydän ja tuolit. Olihan se miehen löytö jonniin moinen. Löysimme kuitenkin monta vielä parempaa vaihtoehtoa. Huomenna menemmekin porukalla sitten katsomaan niitä.. Kotimatkalla poikkesimme sukkatehtaan myymälään. Ostin noin kuudellakympillä damaskeja, sukkia, lasten sukkahousuja, hiihtosukkia ym. ym. joululahjat on siis hankittu. :)

Kotiin tultua kerkesin juuri ja juuri syödä ja pussittaa loput Oriflame-tuotteet, kun pitikin lähteä tyttären poikia viemään jumpalle. Olen ottanut itselleni sellaisen tehtävän, että vien pojat maanantaisin seurakunnan jumppatunnille. Sinne ei ole pitkä matka kävellen, mutta aikaahan siinäkin menee, kun haen pojat ja tavarat, käytän seurakuntakodilla ja palautan pojat kotiin. Jumppatunnilla olen ollut aina mukana, nämä kun ovat niin villejä poikia, että kuvittelen ainakin auttavani vähän jumpan vetäjää.. tänään tunnilla olikin vain yksi poika näiden lisäksi ja kymmenkunta tyttöä.

Pikapikaa kaupasta leipää ja Emmerdalea katsomaan puseroneulomuksen kanssa.

Nyt menen katsomaan Diiliä. Sitäkin olen seurannut tällä tuotantokaudella.

Hyvää viikon alkua sullekin!