Pari joululähetystä piti vielä viedä postiin. Samalla reissulla kävin hakemassa kirjastosta lukupiirin lukutehtävä-kirjan. Myös leivontatarvikkeet kävin ostamassa. Iso reppu selässä ja muovikassi kädessä tulin bussilla kotiin. Mennessä olin kävellyt.

Tulin kotiin vasta vähän ennen kolmea. Leivoin pellillisen gluteenittomia korvapuusteja ja kaksi pellillistä Hanna-tädin pikkuleipiä. Katsoin välillä Emmerdalen ja sitten tein piparitaikinan huomista varten. Se on nyt parvekkeella jäähdyttelemässä. Kyllä se Nicola on tosi ärsyttävä tyyppi, osaa aina kääntää ja vääntää asiat nurinkurisesti.

Zodiac täyttikin sitten loppuillan.

Huomiseksi on pipareiden paiston lisäksi suunnitteilla leipoa pari kuivakakkua ja tavallista pullaa...

Eilen käytiin lasten kuusijuhlassa kirkolla. Aikuisten tiernapojat oli hieno, kun laulajat olivat niin hyviä. Päiväkerholaiset lauloivat ja leikkivät. Laulettiin yhdessä joululauluja. Tullessa oli tarjolla glögiä ja pipareita ja ennen lähtöä syötiin vielä Marttojen tarjoamat riisipuurot rusinasopan kanssa. Puuro oli erinomaisen hyvää. Lapset saivat lähtiessä lahjapussit mukaansa. Kirkossa oli joulun tunnelmaa; joulukuusi, adventtikynttilät, joulukukkakoristeet, kaunis välkkyvä enkelikoriste, seimi, lyhtyjä ja olkipukkeja.

Sain palautetta näytösarviosta, on kuulemma liian negatiivinen. Pitää korjailla, kun ei voi sellaista lehteen laittaa. Päätoimittaja saa korjailla, en halua sitä enää käsiini. Kirjoitin mitä ajattelin näkemästäni ja kokemastani.