Viikot vierivät vauhdilla. Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa... Ilmeisesti minulla on hyvin mielenkiintoinen elämänvaihe menossa, kun en ennätä enää tänne kirjoitella tai Tanssivan Harmaan Pantterin blogiin valokuviani asetella.

Olen niin kirjoittamisen lumoissa, etten millään jaksaisi motivoitua muihin harrastuksiin. Kuvaaminen on ihan toisarvoista. Tällä viikolla alkavat harrasteryhmät vievät liikaa aikaani. En kuitenkaan päivässä hirveän monta tuntia jaksa kirjoittaa.. tänäänkin keljutti, että on kaksi harrasteryhmää: venäjänkieli aamulla ja tanssiryhmä illalla. Mutta ihan hyvin ennätin kirjoittaa aivan tarpeeksi: ehkä 2,5 tuntia. Kohta onkin lähdettävä kaupunkiin.

Ehkä jos olisin välillä juonut kahvia tai teetä, niin olisin taas jaksanut kirjoitusprojektia. Mutta jatkan toisena päivänä. Huomenna on harrastuksia aamusta lähtien. Ohhoh. No kuitenkin huomiselle kirjoituskurssille ajattelin viedä kuusi valmista sivua luettavaksi. Saisin näin palautetta, onko hyvä tehdä näin vai jatkaa jotenkin muuten.

Sain joululahjaksi kirjan Nykyajan Jumalatar - Tunne itsesi, ymmärrä muita (Tom Lundberg). Tein Jumalatar testin ja vastaukseksi tuli Afrodite - en oikein tunne kuvausta omakseni...

Tässä tammikuun kuutamokuva: