Nyt on varmaan tämän talven hiihdot hiihdetty, alkaa sää lämmetä siihen malliin. Seuraavaksi pitää lähteä kameran kanssa maastoon etsimään kevään merkkejä. Jotkut ovat jo nähneet sinivuokkoja, en tiedä, onko meillä päin, mutta jossain kuitenkin.

Kesäohjelmia alkaa olla ihan ruuhkaksi asti. Ilmoittauduin vielä neljä päiväiselle kirjoituskurssille kesäkuussa. Haluan saada aikaa kirjoittamiselle. Ei tästä tule yhtään mitään täällä kaikkien tavaroiden ja töiden keskellä. Olen ajatellut mennä joskus kirjastoon kirjoittamaan - sekään ei olisi yhtään hassumpi ajatus. Mutta täällä vaan kotona istun ja muhin asioita tekemättä niille mitään.

No huomenna on yhden lapsenlapsen 7-vuotis syntymäpäivä ja lauantaina pidetään lasten disco. Olen luvannut leipoa sinne ässäpipareita ja tiikerikakun - niitä teen huomenna.

Huhtikuun alussa sain valmiiksi ritarilinnan legoista. Tanssivan Harmaan Pantterin blogissa (linkki oikeassa palkissa)  siitä on enemmänkin kuvia. Tähän laitan yhden.
7-vuotias saa synttärilahjaksi minulta lego junanradan ja sataman osat. Saavat äidin kanssa rakennella niitä. Pitää varmaan huomenna viedä ne sankarille.