Tämän päivän siivoussessiossa järjestelin vielä johtoja ja laitteita. Tyhjensin myös yhdestä kaapista niitä samoja vehkeitä. Sain jonkinlaista järjestystä aikaankin. Tuon samaisen kaapin hyllyt ovat täynnä vaikka mitä, pääasiassa kuitenkin lasten tavaroita. Valitsin sieltä kirpparille vietäviä. Korjailin joidenkin lautapelien kansia ihan vain siksi, että poikien kanssa olisi mukavampi niitä availla.

En raaskinut myöskään heittää pienoismallitarvikkeita roskiin tai kirpparille. Maalitkin näyttivät olevan vielä iskussa. Liimapullo pitää ostaa. Kaksi automallia odottaa kokoamista. Ihan jo sieluni silmillä näen, kuinka teen niitä nyt 7-vuotiaan kanssa. Ehkä hän ei ihan vielä niihin pysty, mutta yhdessä saamme varmaan jotain aikaan. Eikä niiden ihan mallien mukaisia tarvitse olla, voimme varmaan vähän soveltaa.

Näissä touhuissa menikin kolmisen tuntia.

Pyrin tyhjentämään tätä huonetta niin, että voisin puolentoista viikon kuluttua, kun pojat tulevat yökylään, alkaa repiä heidän kanssaan tapetteja seinistä. Se olisi hauskaa. Seinien tyhjennys pitäisi jo kohta aloittaa, että tavoite toteutuu.