Tekemistä olisi vaikka kuinka paljon. Tänään on taas yksi niistä päivistä, jolloin en viitsi tehdä mitään. Olen käynyt jo kuntosalilla. 

Ilma on niin ihanan tuntuinen, että on suorastaan synti, kun en saa mentyä hiihtämään. No jospa ensi viikolla sitten ja ehkäpä jo viikonloppuna.

Miksi en viitsi tehdä mitään. Se taitaa johtua siitä, että tällä viikolla on ollut melkoisen paljon tekemistä. Ja tämä on itse asiassa ensimmäinen päivä, jolloin oli vain tuo yksi meno: kuntosali.

Seinän remonttia voisin jatkaa. Itse asiassa ajattelinkin, että alan tehdä paikkauksia. Mutta tässä tämä päivä taas on mennyt. Kohta on jo niin hämärää, etten viitsi sitäkään hommaa aloittaa.

Kirjoittaminen olisi joka päivä ajankohtaista - siihenkin tuntuu olevan hankala tarttua. Kaikenlaista on mielessä, mistä voisin kirjoittaa. No nyt kirjoitan kuitenkin blogia. Sekin on ollut niin kauan paitsiossa. En oikein ole saanut tuntumaa tähän uuteen Vuodatukseen. Harmittanut on sekin, että Tanssivan Harmaan Pantterin puolella valokuvahaasteisiin vastaaminen on jäänyt. Mutta eiköhän tässä suhteessa ala pian tapahtua jotain. Toivottavasti.

Iloinen olen siitä, että latasin koneelleni uuden Photoshop Elements -version. Vanha oli nelonen ja tämä on kymppi. Tosin 11 on jo olemassa, mutta Apple Storesta sain kymppiversion halvemmalla kuin Adobelta tuon uuden.