Eilen en tehnyt mitään, paitsi kävin kuntosalilla. Tänään on ollut toisenlainen päivä. Innostuin hakemaan vuosilta 1970 ja 1962 säilyneitä dokumentteja. Ne olivakin niin mielenkiintoisia, että aikaa meni enemmän kuin kuvittelin. Vuoden 1970 asioilla vastaan haasteeseen, johon törmäsin täällä Blogistaniassa. Siitä lisää myöhemmin.

Vuoden 1962 asiat kiinnostavat erästä toista kirjoitustehtävää varten. Mitä oikein touhusin 17-vuotiaana.. Luulen muistavani jotain, mutta kyllä dokumentit kertovat asiat niinkuin ne ovat olleet. Ei tarvitse kuvitella, mitä on ollut sen ikäisenä. Valokuvia en vielä  katsellut. 

Olen ollut alusta saakka mukana yhdessä kirjoitus- ja lukupiirissä, joka on kokoontunut parisenkymmentä vuotta. Luemme aina jonkun sopimamme kirjan ja kirjoitamme tekstin sovitusta aiheesta. Tämän kertaiseen kokoontumiseen, joka on muutaman viikon kuluttua, analysoimme Juha Itkosen kirjan Seitsemäntoista ja kirjoitustehtävä on saman niminen eli Seitsemäntoista.

Skannasin erään sukukirjan sivuja yhdelle Amerikan sukulaiselle ja lähetin ne hänelle sähköpostilla.

5- ja 7- vuotiaat pojat äitinsä lähetti tänne, kun ei jaksanut enää niiden kanssa riihiä. Pojat auttoivat minua korjaamaan seinässä olevia reikiä laastilla.

Meidän piti lähteä hiihtämään, mutta yht´äkkiä pojille tuli kauhea kiire kotiin. Soitin heidän äidilleen, että jos pojat alkavat taas tapella, niin lähettää tänne takaisin. Pojat lupasivat olla oikein kiltisti loppupäivän. Eikä heistä mitään sitten kuulunutkaan.