Tää ei oo kyllä ihan oikein, kun työn alkaminen alkaa ahistaa jo nyt. Mietin, miten vähän on enää aikaa tehdä joitakin asioita, joita latasin tähän yli kuukauden työttömyyskauteen. Jo tammikuun 11. päivä on työpäivä. Onhan siihen aikaa, mutta sitä ennen olisi niin paljon tekemistäkin. Menoakin moniin sukujuhliin - onneksi ei itsellä ole niitä järjestettävänä.

Tyttären poikia olen hoitanut tuon tuosta, se sotkee muita suunnitelmia tietysti koko ajan. Huomenna pitää mennä pojat hakemaan meille, kun heillä on muuttopäivä. Käymme ensin poikien kanssa tuossa läheisessä kauppakeskuksessa: siellä on joulupukki ja lapsille ilmapalloja. Varsinkin pienempi pojista rakastaa ilmapalloja.

Kaiken muun lisäksi olisi selvitettävä yksi uusi koreografia opetuskuntoon eikä kiinnosta yhtään. Haluaisin vain "pelata" valokuvieni kanssa.. ja kieltämättä tuon tuosta juolahtaa mieleen myös siivous. Poika muutti kotoa ja hänen huoneensa on taas vapaa. Voisin jatkaa sitä, mikä jäi viime keväänä kesken: huoneen muuttaminen minun käyttööni.