Taas uusi viikko. Jo neljäs opetusviikko, kaikkiaan niitä on kolmetoista. Huokailin taas tässä kahvia keittäessäni, että vielä yhdeksän viikkoa opetuksia jäljellä! Se ei loppujen lopuksi ole paljon, kun yritetään saada tansseja esityskuntoon. 17.4. ja 24.4. ovat näytökset.

Ostin kalanmaksaöljyä. Olen ollut älyttömän väsynyt viime aikoina. Jostain luin, että pakkanen väsyttää ihmisiä. Olisiko se niin? Tuntuu vähän oudolta väitteeltä. Pirteä pakkasilma päinvastoin virkistää ja kun vielä saamme nauttia näistä ihanista lumisista näkymistä, niin voisiko pakkanen väsyttää.

Olen useana vuotena alkanut kalanmaksaöljykuurin talven pimeimpänä aikana. Nyt se jäi liian myöhäiseksi, olisi pitänyt aloittaa jo joulukuussa. Yllättävä tieto oli, että sitä saa ottaa vain 5 ml, se on isohkon teelusikan mitta. Aikaisemmin otin aina ruokalusikallisen. A-vitamiinin yliannostuksen takia sitä ei saisi ottaa niin paljon kerrallaan. Katsotaan nyt, auttaako pienennetty annos yhtä tehokkaasti väsymykseen kuin se isompi annos.