Tänään aioin saada kuvaesitykset valmiiksi, mutta eihän se onnistunut. Heräsin kahdeksalta ja tulin jo hyvissä ajoin aamukahvin jälkeen tietokoneelle. Päivitin valokuvahaasteet, luin sähköpostit ja tietysti FB:n. Latasin yleisradion tehosteita koneelle ja täydensin aikaisemmin tekemiäni kuvaesityksiä tehosteilla, esim. kukon laululla, kanan kaakatuksella, liikenteen melulla, lintujen liverryksellä jne...

Uusia esityksiä en ennättänyt tehdä, kun tytär soitteli, että lähdetään Gigantista hakemaan siellä huollossa ollut tietokone. Samalla reissulla kävimme Kodin Ykkösessä, ostin lapsille yhteiseksi lahjaksi Brion rakennussarjan, joka myytiin puoleen hintaa. Ja nyt iltamyöhällä harmittaa, kun en ollenkaan muistanut, että maanantain lasten jumpalle olisi pitänyt ostaa kumipallo.. :( voi sentään.

No siinä nyt oli sitten iltapäivällä kaikenlaista muuta menoa ja pitkiä puheluita. Enhän niitä esityksiä valmiiksi saanut..

Mieskin tuli kokouksistaan tänään.

Keskiyön Cowboy - kulttielokuva 60-luvulta tuli illalla. Senkin katsoin. Ei vaikuttanut tutulta, ehkä en ole sitä aikaisemmin nähnytkään. Sen sijaan musiikki oli hyvinkin tuttua. Pidin elokuvasta, sen tarinasta sekä näyttelijätyöstä kuten myös musiikista. Oikein hyvä elokuva.

Minun on ensin saatava ne vaookuvaesitykset tehtyä, vasta sitten voin siirtyä muihin puuhiin.

Edit 12.11.: Mies kävi ostamassa lapsille kumipallot. Hienot ostikin. :))