Olin siinä haastattelussa, josta mainitsin eilen. Oli mukava, kun pääsin bussilla suoraan kotoa haastattelupaikalle. Takaisin aioin tulla samalla bussilla. Haastatteluaikaa olisi silloin ollut 1-1,5 tuntia. Haastattelijan nauhoituslaite temppuili. Kun olimme päässeet jo puoliväliin, niin hän huomasi, ettei nauhalla ollutkaan mitään. En siis ennättänyt bussiin. Oli kaunis ilma, aurinko paistoi. Ostin puistosta jäätelön ja kävelin torille, josta lähti toinen bussi. Torilla tapasin ystäväni, jonka kanssa en ollut keskustellut pitkään aikaan. Bussin odotusaika sujui rattoisasti hänen seurassaan.

Poika tuli vaihtamaan isänsä autoon renkaat. Hän huomasi, että yksi rengas oli tyhjä. Hän meni huoltoasemalle sitä täyttämään, mutta totesi että rengas onkin rikki. Siihen jäi renkaiden vaihto sillä kertaa. Isänsä ei ole tällä viikolla kotona, niin emme päässeet kysymään toimintaohjeita. Ne kyllä tulivatkin sitten myöhemmin tekstarilla.

Poika kun oli niin energinen ja toimeton, niin lähdimme rantaan, hänen ehdotuksestaan. Otimme pressun ja pressutelineet veneen päältä. Minä järjestelin tavaroita, harjailin pudonneita lehtiä yms. sillä aikaa, kun poika irrotti uimatasoa. Tarkoitus on tehdä uusi uimataso - hän otti tämän päivän hommaksi selvittää, tekisikö joku firma sen suoraan muotoon vai pitääkö itse alkaa leikata vesivaneria.

Nyt alan muokata näytöskuvia, jotta saan ne mukaani, kun menen videopajalle editoimaan näytösvideota. Kuvat on tarkoitus laittaa samalle dvd:lle kuin tanssit.