Viime yönä nukuin tarpeeksi ja heti olo on toisenlainen, energisempikin. Aamusta asti olen jotain touhunnut. Parvekkeen sain siivottua sellaiseen järjestykseen kuin sen nyt tällä hetkellä voi siivota. Olen soitellut erinäisiin paikkoihin ja tarjonnut vanhaa Nissania. Kukaan ei sitä halua. Se on romua, voi voi. Ajelen sillä nyt sitten vielä kuun loppuun ja tilaan romun kuljetusauton, ei siinä muukaan auta. Siitä tulee pieni sievä paketti, joka lähetetään Kiinaan :)

Pojalta saimme pienen astianpesukoneen, kun likkakaverin kanssa muuttivat erikseen eikä kumpikaan halunnut sitä ostamaani konetta. Järjestelin tänään keittiön siihen kuntoon, että sen voi asentaa. Asentajan tilaamisen jätin miehen huoleksi. Saa nähdä, minä vuonna kone on toimintakunnossa..

Sain myös puhuttua miehen kanssa tästä elämämme kaaoksesta, tavarataivaasta. Haluan, että hän osallistuu hävitysoperaatioon muutenkin kuin kuljettajana. Jospa eräänä päivänä voisimme yhteistuumin tyhjentää kellarivaraston.... nyt täällä asunnossa on paljon sellaisia tavaroita, jotka kuuluisivat sinne.