Tällaisia hienoja putouskuvia otin eilen. Ihanasti näkyvät myös nuo pisarat oksien päissä. Eikös tämä olekin kuin maalaus... olen usein ihaillut valokuvia, joissa vesi syöksyy. Vihdoinkin oivalsin, miten kuva täytyy ottaa, että tulee tällainen efekti.

Istuin siellä sun täällä puun juurilla metsässä ja kuvasin näitä hienoja näkymiä eilen parisen tuntia. Se on erittäin rauhoittavaa. Olin vähän pahalla mielellä, kun lähdin metsään. Tytär hermostui minulle ja mies painoi päälleni sanan miekkaa. Veden solinassa ja omassa yksityisessä olossa sain itseeni voimaa olla. Kun palasin kotiin, miehen kellossa ääni oli muuttunut, tytär soitti myöhemmin illalla ja selvitettiin asia.  

Vaikka tänään on upea aurinkopäivä, en aseta itselleni tavoitetta mennä metsään tai järven rantaan kuvaamaan. Huomenna lähdemme - jos asiat menevät suunnitelmien mukaan - veljen kanssa mökille. Siellä olen kaiket päivät ulkona. Kamerassa on lisävarusteita: toinen akku, uv-suodattimet ja uusi macro-objektiivi. Ennestään Sony-digijärkkärissäni on 18-55 ja 55-200 objektiivit. Kamerassa on kaksi jalkaakin. Enköhän niillä pärjää viisi päivää.