Siemenet on kylvetty. Ei niitä niin monta laatikollista tullutkaan kuin ajattelin. Tosin pusseihin jäi vielä siemeniä..  sitten huomasin, että minulta puuttuu suihkepullo.

Tänään kävin ostamassa suihkepullon ja lankaa. Eilen aloittelin isoäidin neliöitä ja vaikka kuinka kotona olevia lankoja kokeilin, niin lisää värejä pitäisi saada tai siis sopivampia värejä. Ostin siis myös lankoja - ovatkohan ne liian paksuja alkuperäiseen suunnitelmaani. No piakkoin se selviää, tänä iltana varmaan.

Unohdin taas tänä aamuna mennä kuntosalille. Ihan oikeasti unohdin, vaikka en ehkä olisi mennyt, jos olisin muistanut. Olin aloittanut tekstin kirjoittamisen ja muokkauksen klo 10 aamukahvin jälkeen. Kuntosali olisi ollut klo 11. Kirjoittamisen lopetin vasta klo 12. Olin ihan tyytyväinen, että käytin aikani näin.

Nyt on taas iltamenojen ruuhkaa. Klo 18 alkaa taloyhtiön hallituksen kokous ja klo 19.30 pitäisi olla jo kaupungissa venäjän tunnilla. Vajaan tunnin ennätän olla kokouksessa sitten on lähdettävä bussille.