Tänään on pyykkipäivä. Vihdoinkin, voisin sanoa. Kun tekemistä on paljon, ei pysty oikein mihinkään käymään käsiksi. Tekeminen tarkoittaa tässä tapauksessa huushollissa lojuvien tarpeettomien tavaroiden ja vaatteiden tyhjennystä. Ja se ikuisuusprojekti: huoneen haltuun otto, on edelleen kesken. Itse asiassa tilanne on käynyt entistä ahdistavammaksi ja huone entistä täydemmäksi. Kaikki alkoi siitä, että jouduimme kesän alussa tyhjentämään parvekkeen. Parvekkeen tavarat roudattiin siihen "vapaana" olevaan huoneeseen. Pidän tiukasti siitä kiinni, että parveketta ei enää käytetä varastona! Salakavalasti sinnekin on alkanut kertyä taas jotain...

Syksyllä tyhjensimme veneen. Venetavarat ovat viime vuosina olleet parvekkeella talvisäilössä, kun verkkokomero talon alakerrassa on niin täynnä, että sinne ei enää mahdu mitään. Venetavarat roudattiin siis siihen "vapaana" olevaan huoneeseen.

Nyt pitäisi jostain päästä alkaa purkaa tätä mahdotonta yhtälöä. Tavaraa on enemmän kuin on tilaa. Järkevästi ajatellen purkaminen pitää aloittaa verkkokomerosta.... se on helpommin sanottu kuin tehty. Alkuun pääseminen on tuskaa.

Pyykin pesu tuntui yksinkertaisemmalta hommalta tänään.