Meillä on sellainen kiva kerho, jossa puidaan atk-asioita. Jokaisella on yleensä oma kone mukana ja selvitellään keskenämme mahdollisia ongelmia ja kuka mitäkin uutta on oppinut/keksinyt. Usein puhe kääntyy digikuviin, niin nytkin. Yksi meistä oli ostanut ulkomaan reissultaan taskuun mahtuvan laitteen, johon sai ladata valokuvia, musiikkia ym. Se oli maksanut 60 euron paikkeilla, kun Suomessa vastaava laite maksaa 150. Joku oli käynyt tutustumassa iPad -laitteeseen ja olisi halunnut sellaisen. Hinta on 500, joten ei hän ainakaan vielä sitä osta.

Kerho alkoi opiston atk:sta kiinnostuneiden tuntiopettajien harrastekerhona ja sitä se on edelleenkin. Emme ole mitään noviiseja, vaan jokainen meistä tekee aika paljon kaikenlaista tietokoneella. Ei työkseen, vaan kotona. Yksi meistä käyttää atk:ta aika paljon opetuksessa.

Olen jo eläkkeellä, mutta olen edelleen kerholainen. Eilen tuntui hankalalta lähteä, kun olin niin flunssainen. Katselin bussiaikatauluja, että jos olisin vaikka tunnin pari.

Onneksi menin. Ei kaikkia suhteita kannata lopettaa eläkkeelle jäämiseen. Tanssiporukat olen jo periaatteessa jättänyt, vain yhden pitempiaikaisen tanssikaverin kanssa pidämme silloin tällöin yhteyttä.

Kerholaisia on vain viisi. Yksi mies ja neljä naista. Viihdyimme illalla opiston atk-luokassa kolme tuntia ja lopuksi lähdimme vielä kolmen hengen porukalla kaljoille. Meillä kolmella piisaa juttua, olemme tunteneet viitisentoista vuotta. Päätimme jatkaa kolmen hengen kokoontumisia jossain muodossa jonkun kotona joululoman aikana. Ja tammikuussa kokoonnumme taas opiston atk-luokassa.