Onpa mennyt aikaa siitä, kun edellisen kerran kirjoitin tänne. Kaikenlaista tapahtumaa ja menoa on ollut. Olisin tietysti ennättänyt kirjoitella niistä, jos olisin muuten saanut aikaiseksi.

Poikien kanssa olen taas touhunnut erilaisia asioita. Pikkuisempi tänään jo aamulla pyysi, että lähtisin viemään häntä mäkeä laskemaan. Ikävä kyllä en juuri silloin voinut lähteä. Loppujen lopuksi koko päivä meni muissa hommissa enkä käynyt häntä hakemassa ulos. No - poika tulee huomenna tänne yökylään. Eiköhän se vähän korvaa tätä päivää.

Olen hurjan väsynyt iltaisin, en jaksa edes telkkaria katsoa. Melkein joka aamu ainakin viikon ajan on kello ollut soimassa, kun on aamuisin täytynyt lähteä johonkin. Huomisaamuna kello ei soi. Herään tietysti törkeän aikaisin, kun olen sellaiseen nyt tottunut.

Vetäydyn tästä kuitenkin nyt yöpuulle. Luen vähän aikaa Täällä Pohjantähden Alla... ajatella, että en ollut lukenut sitä tähän mennessä. Ensimmäinen osa kolmesta on vasta menossa, joten luettavaa riittää vähäksi aikaa. Lainaan kirjastosta, ei minulla omaa ole.