Ei ollut niin kiireinen päivä tämä joulukuun eka kuin marraskuun viimeinen. Nukuin puoli kymmeneen... klo 11 katsoin eilen väliin jääneet Emmerdalen tapahtumat. Olikin kaikenlaista uusvanhaa henkilöä tullut mukaan. Myös Cain, joka oli lempparini aikoinaan. Tulee säpinää kylään, kun hänet otettiin mukaan. Varmaan vielä iskee Natashan vai mikä se kartanon rouva olikaan. Vai iskeekö sittenkin rouvan tyttären.

Tämän päiväisen Emmerdalen aikaan olin poikani kanssa hakemassa niitä kirpparitavaroita: jatko-osalla varustettu täyspuinen keittiön pöytä, ihanat "antiikki" tuolit ja lipasto. Maksoivat yhteensä 120 eur. Huomenna en ennätä edes kertausta katsoa, kun minulla on tanssin opetusta klo 11-12 (itämaista) ja 13-14 (senioritanssia)

Ai niin. Puolenpäivän aikaan aloin jatkaa käsitöitäni ja tein niitä siihen saakka, kun poika soitti, että nyt lähdetään. Kaikista isoimman pojan villapaidasta on kiinnittämättä enää toinen reuna. Nallea käsiompelin niin paljon, että lauantaina pääsen täyttämään nallea, lisäämään silmät ym. rekvisiitan. Antamaan siis ilmeen ja hengen nallukalle. Nallen lastuvillatäytteitä revin ja muotoilin pikku palleroiksi - ne kun laitetaan sellaisina nallen sisälle.

Huominen on taas touhukas päivä, joten nyt käyn peiton alle kirjaa lukemaan. Hyvää Yötä.

Niin. Ja englantilaisetkin huomioivat saamansa lahjan. :)