Hiihtokelit ei tästä parane. Jäälläkin voi hiihtää.

Tuohon taitaa olla hiihtäjä jäätynyt kontalleen.

Minkälaista oli akupunktio, sitähän Alppiruusu ja Karjalan Heili odottavat innolla ja oliko siitä apua... Ensin oli pitkä haastattelu vaivojen kartoittamiseksi. Mielenkiintoisia täsmäkysymyksiä. Hoitaja, terapeutti - vai miksi häntä pitäisi kutsua päätteli vastausten perusteella, missä sisäelimessä on toimintahäiriötä ja mitä pitää alkaa manipuloida...

Olin hakemassa apua vasemman puolen lonkka/reisi kipuun ja oikean jalan vaivoihin, mm. polven turvotus, nivelkulumat ym. jne.

Pienen pieniä neuloja hän pisteli pääasiassa vasemmalle puolelle, oikean polven ympärille muutaman. Siinä sitten makoilin hoitopöydällä puolisen tuntia neuloissani. Kunnes hän tuli ottamaan ne pois. Tietenkin, jotta hoidosta olisi jotain hyötyä, pitää käydä 3-6 kertaa. No ensi viikolla on aika ja menen uudelleen, mutta ehkä en enää sen jälkeen taloudellisista syistä.  Kertamaksu on 45 eur.

Kun kävelin sieltä pois, huomasin hämmästyksekseni, että vasemman puolen lonkka oli rentoutunut ja kivusta vapaa. Tunne kesti yön yli ja saatoin nukkua aivan ilman vaivoja koko yön.

Tänään olen ollut hiihtämässä. Ensimmäinen kymmenen kilometriä ei vielä vaikuttanut kovin pahalta, mutta vitonen 5-vuotiaan kanssa toi esiin vaivat. Katsotaan nyt miten yö sitten sujuu. Vaikutuksen pitäisi kestää kolme päivää.

Nyt täytyy laittaa lotto vetämään. On iso potti jaossa. Onneksi minulla on Nettipeli, niin ei tarvitse kioskille lähteä.

Ylläolevat kuvat ovat varmaan toissapäivältä, kun kävin kävellen jäällä ja metsässä. Niin kipeäksi sain itseni, etten meinannut pois päästä ja ajattelin vakavasti, että peruutan akupunktion ja tilaan ajan lääkärille. No tietenkin tämä kiinalaisen lääketieteen taitaja sanoi, että parempi kun tulin sinne ensin ja jos nämä hoidot ei auta, niin sitten lääkärille.