Tänään aloin perata erästä laatikkoa, johon oli laitettu jos jonkinlaista laitetta ja johtoa. Ilmeisenä tarkoituksena on ollut joskus selvittää ne. Laatikko on avonainen ja siihen on lisätty käytöstä poistettuja etenkin johtoja. Jokainen johto piti tarkastaa ja miettiä, onko tällä käyttöä vai ei. Osan tavaroista ajattelin lisätä kirpparitavaroihin. Roskasäkkiin olin laittanut myös joitakin latureita. Kuvittelin, että ne kaikki ovat olleet vanhojen luurien käytössä. Kun mies tarkasti roskikseni, hän poimi laturit sieltä pois. Ne olivat hänen ladattavien taskulamppujen ja lyhtyjen latureita.

Elisan modeemi oli menossa roskiin, kun mies sanoi kuulleensa Elisalta, että heidän tilastoissaan se modeemi vielä on. Jotta siitä ei tulisi joskus laskua, se oli tietysti pakko ottaa pois roskista, huomenna pitää etsiä siihen kuuluvat johdot ja palauttaa koko paketti Elisalle. Meille vaihtui keväällä Sonera eikä Elisa maininnut irtisanomisen yhteydessä, että laitteet tulee palauttaa. Varmaan se jossain vanhassa sopimuksessa lukee.

C-kasettisoittimen taskumalli vaikutti ehjältä. Löysin myös toimivat Sony-kuulokkeet. Kasettisoitin toimi mainiosti, myös radio. Koska satukasetteja on tallessa, vien soittimen kasetteineen tyttären pojalle. Sille, jolla ei ole vielä puhelinta.