Jotenkin nyt huushollin järjestely ei etene, en saa aloitettua... mutta eihän tässä mitään kiirettä olekaan. Asiat etenevät omalla painollaan.

Tilasin Verkkokauppa.comista viritinvahvistimen postin kautta toimitettavaksi. Kaupasta haettuna, toimituskulu olisi ollut 0, mutta postin kautta peräti 2 (euroa siis) Posti on lähempänä, kävelymatkan päässä. :)

Ihana aurinkopäivä on tänään. Lähden pian tanssituntia pitämään eläkeläisille.. senjälkeen käyn kotona ja jatkan bussilla elämänkerta kirjoituskurssille. Kirjoittaminenkin on nyt niin nihkeää, ei tämä blogikirjoittaminen. Vaan tuo muistelu... en millään haluaisi lähteä penkomaan nuoruuttani. Muutenkin kirjoittamista pitäisi harrastaa säännöllisesti - vaikka joka aamu. Ensimmäinen kirjoitustehtävä oli kirjoittaa viikon viitenä päivänä viisi minuuttia siitä, mitä on päivällä tehnyt - päiväkirjaa siis. Tein tehtävän, mutta kirjoittaminen onnistui vasta puolen yön aikaan. Joskus vuosia sitten oli sellainenkin aika, että kirjoitin joka aamu... jos saisin siitä taas kiinni...

vaan kun tuo huusholliasiakin on aloitettava aamulla tai en pääse vauhtiin ollenkaan.

Hyvää päivän jatkoa!