Tänä aamuna oli rannalla paljon porukkaa. Pari koululuokkaa oli laitureilla opettajiensa kanssa. Kuntoiluvälineissä istui kaksi mustiin pukuista nuorta miestä. Ajattelin ensin, että heidän takiaan en mene kuntoilulaitteille. Rohkaisin mieleni ja tein kaikki muut laitteet. Sitten sanoin heille, että tarvitsen nyt tätä. He lähtivät kävelemään ilman napinaa. Kaverukset puhuivat venäjää. Laitteille tulleen lenkkipolkua juosseen miehen kanssa aprikoimme, olivatko he mormoneja vai eivät. Mormonit ovat amerikkalaisia yleensä.

Yhtä asiaa ihmettelin aika paljon: laiturilla makasi nainen yläosattomissa selällään.... tämä on ihan tavallinen uimaranta eikä mikään nuderanta. Yksi laiturille tullut vanhempi mies katseli kyllä mieluusti tätä ilmestystä ja ehkä koululaisetkin.

Olen tänään tyhjentänyt parvekkeen loppuun. Olen tehnyt tyhjennystä pienissä erissä, etten kyllästyisi asiaan ja tänään sain sen vihdoin tehtyä. Kaasujääkaappi, joka toimi vain heti oston jälkeen jäi parvekkeelle. Sen päällä on iso akvaario tyhjänä tietenkin. Mies osti sen, kun halusi perustaa meriakvaarion. Siellä se on nyt ollut 20 vuotta. Yhtenä vuotena perustin siihen tomaattitarhan, muuten sitä ei ole käytetty. Ehkä teen siitä kasvimaan parvekkeelle. Jääkaappi lähtee kaatopaikalle... mies sitä melkein itkee, kun ei pysty mitään hävittämään. Sanoi, että laitetaan ilmoitustaululle ilmoitus, jos joku haluaisi sen. Viksua pitää jääkaappi suljettuna :( Se on ihan homeessa, enkä minä ainakaan sitä ala pestä. Homeista jääkaappia ei viitsi edes ilmaiseksi tarjota kenellekään.

Astianpesukone ja jääkaappi ovat kai suurimmat poistot huushollista. Iso kasa parvekeroinaa on lähdössä kaatopaikalle. Se yksi huone, josta piti tulla minun huone, on ihan täynnä tavaraa. En kyllä enää parvekkeelle niitä varastoi. Saa nähdä, minkä niille keksii. Viisainta olisi olisi ottaa seuraavaksi tyhjennyskohteeksi kellarikomero... sen aika on sitten varmaan syksyllä. Menköön kesä näin.

Parveke oli tyhjennettävä remontin takia. Hyvä niin.