Hyvää toista pääsiäispäivää!

Maailma on ihan sumussa. Jotenkin toivoin, että aurinko paistaisi, vaikka säätiedotukset eivät ole paistetta luvanneet. Taidan kuitenkin kömpiä pihalle kameran kanssa. Sumukuvistakin voi tulla hienoja. Eilen en käynyt ulkona ollenkaan.

Tein valokuva-albumin Picasaan. Siinä menikin paljon aikaa, kun synttärikuvia oli 150, albumiin niistä päätyi 69. Ja nyt heti tuli mieleen, että se toinen valokuva-asia, joka piti tehdä Pääsiäisenä, on tekemättä. ExtraFilmillä on menossa tarjous: 100 paperikuvaa ilmaiseksi. Kuvat pitäisi tänään viimeistään toimittaa ExtraFilmiin enkä ole niitä edes valinnut, koska tämä juolahti vasta nyt päähän. Onneksi aloin kirjoittaa noista toisista valokuvista... teettäisinkö viime kesän kuvia, jotka on vielä tekemättä. Ehkäpä. Kaikki kuvat pitää rajata sopivaan kokoon, että ei jää päitä yms. pois. Samalla kuvia voi säätää muutenkin, jos on tarpeen. Joten aikaa siinä menee monta tuntia.

Tänä aamuna on paljon parempi ja selkeämpi olo jo aamusta alkaen. Oltiin tyttären pojan 5-vuotispäivillä lauantaina.  Heillä oli edellisellä viikolla ollut vatsatautia. Yhtenä yönä oli pienempi (2-vuotias) sairastanut, sitten isompi. Eivätkä vanhemmatkaan säästyneet mahataudilta. He joutuivat jäämään kotiin sairastamaan, kun pojat jo menivät tarhaan.  Poikien eno sairastui lauantain- sunnuntain välisenä yönä mahatautiin. Siis juuri nyt oksentaa -p..kantaa ja kuumettakin on. Ehkä minullakin siis oli jotain, joka ei tullut mahataudiksi.