Nyt on muotia käyttää villivihanneksia. Eilen tein salaatin, jossa oli voikukan, vuohenputken ja poimulehden lehtiä, lisäsin sekaan vähän tavallista kaupan salaattia ja auringonkukan siemeniä. Ohjeen mukaan tein kastikkeen, se oli joko liian vahvaa tai sitä oli liikaa tai jotain sinne päin. Salaatti ei maistunut ollenkaan. Olikohan dressingin ainoa tarkoitus peittää alkuperäiset maut. Tulipahan kokeiltua. Seuraavan kerran harkitsen itse, mitä teen kastikkeeksi josko mitään.

Poimin eilen myös nokkosia. Keitin lehdet eilen ja tänään tein niistä keittoa. Se on aivan älyttömän hyvää.. ohje oli vanhasta Reformi-kasviruokaohjekirjasta. Lisää nokkosia ruokavalioon! Jos niitä jaksan poimia tarpeeksi. niin laitan kuivuriin. Saan talveksi rautapaukkuja.

Tänään paistoin myös saviruukkuleipää, jonka olin eilen laittanut tulemaan. Se vaan on älyttömän hyvää.

Raparperipiirakan palat oli pakastettava. Meillä ei ole ketään muuta, joka sitä söisi kuin minä. Tein koko pellilisen, kun ajattelin, että pienet pojat söisivät. Eivätpä syöneetkään.

Tänään olen käynyt läpi viikonlopun kirpparille meneviä asioita. Ei niitä loppujen lopuksi niin paljon olekaan kuin oletin. Helpotti huomata, että sain tänään melkein kaiken tehtyä. Olin varannut siihen kaksi päivää. Huomenna joudun kuitenkin vielä jatkamaan.