Jääkiekkoa joka tuutista - ei haittaa - MM on meidän, se on harvinaista herkkua ja ... Tosi upeeta, tosi upeeta. Kansa on ihan sekaisin onnesta ja mummeli kans.

Olen täällä kotonakin edistynyt: tänään vein ekan tietokoneeni jätteiden keräykseen. Jestas, että se painoi paljon. Kone oli ihan kunnossa, mutta ei mitenkään ajankohtainen enää. Olikohan siinä Windows95, se oli silloin uusinta uutta, kun sen hankin. Compaq Presario - hauska kone, jossa oli keskusyksikkö ja näyttö yhdessä, sillä saattoi soittaa myös puheluita.

Kun sain vietyä sen ja jotain muutakin roinaa pois, järjestin mediayksikköni tähän valtaamaani huoneeseen. Pokkana istun täällä tavarakasojen keskellä ja olen iloinen omasta yksityisestä tilastani. Tavaroita pitää viedä pois joka päivä, että tilanne edistyy. Isommille tavaroille joudun ehkä ottamaan peräkärryn, mutta se on sen ajan murhe.

Tässä on paljon muutakin puuhaa tulossa, niin en tiedä, kuinka kauan tätä hyvin alkanutta projektia nyt yleensä pystyn jatkamaan. Tytär alkaa olla synnytysvalmis ja mummoa tarvitaan jälkikasvun hoitamiseen. Pian on luokkakokous ja sen jälkeen Englannin matka Karjalan Heilin kanssa.

Pyykkiä pitää pestä lähipäivinä ja huomenna on taloyhtiön pihatalkoot.