Kortit on nyt postissa ja myös iso joululahjapaketti Pohjois-Karjalaan. Vähän helpompi on olo, kun sain nuo lähtemään. Vielä on joululähetyksiä lähettämättä, mutta kun niitä ei kuitenkaan saa halvennukseen, niin laitan ne myöhemmin.  Enpä olisi uskonut, että näin paljon touhuan muistamisia. Monena edellisenä vuonna lähettämiset ovat jääneet paljon vähemmiksi. Onpa sellaisiakin vuosia, etten ole edes kortteja laittanut postiin. Olen sitten lähettänyt Uuden Vuoden kirjeen niille, jotka kuitenkin ovat tänne päin kortteja lähetelleet.

Ainakin kolme tuntia väsäsin vielä tänään lähetyksiä. Ja jestas: yksi jäikin vielä mun kassiin. Juu siellä se on. Mitenkähän se nyt juolahti mieleen. Mutta ei syytä huoleen, koska muutakin on vielä lähetettävä.

Tapasin ystäväni, kun tulin postista. Hänkin oli ostoskeskuksessa asioimassa. Tarjosin hänelle kahvin ja joulutortun seurakunnan kahvilassa. Istuimme siellä toista tuntia juttelemassa. Olipa kiva tavata silmästä silmään, kun viime aikoina olemme vain skypeilleet.

Tänään on tarhan joulujuhla, johon menen poikien äidin ja kaikkien kolmen pojan kanssa.

Näytösarvio on vieläkin kesken. Huomenna minun on saatava se lähtemään.