Aamun sarastus näkyi aivan väärässä taivaanrannassa, se oli kummallinen näky. Olin kuvaa laittamassa tähän. Vilkaisin ulos. Pyrytti:

Joka tapauksessa tänä aamuna olen herännyt varhain. Sain eilen paljon aikaiseksi, mutta projektia jäi tällekin päivälle. Aamukahvilla ajattelin, että aloitan hommat heti. Pieni stressi alkoi ilmaantua. Silloin päätin, että ensin käyn tietokoneella katsastamassa blogeja, lukemassa mahdolliset postit ja tietysti vielä naamakirjakin pitää tarkastaa. En ollut aikonut osallistua valokuvatorstain teemaan, koska se oli isä enkä oikein saanut aiheesta kiinni, kun niin monet isät pyörivät mielessä. Kävin katsomassa muiden vastauksia ja heti ensimmäinen avaamani kuva selkiytti, mitä laitan. No sitten piti tietenkin kommentoida toisten kuvia ja ajattelin myös saman tien päivittää tämän päiväkirjan.

Tänään on ensimmäisen kerran tullut mieleen, että lähtisin uuden kameran kanssa kuvausretkelle lähimaastoon. Ehkä teen sen tänään tai huomenna. Ensin kuitenkin lopetan tämän yhden projektin: KAAPPI.

Mies palaa tänään kirkolliskokouksesta. Yritän olla niin, ettei hän häiritse tekemisiäni. Hän ei häiritse oikeasti, vain minun mieleni häiriintyy hänen läsnäolostaan.